Alle ingezonden innovaties

Wij gaan op zoek naar dé Utrechtse Circulaire Innovatie! Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Utrecht kent veel innovatieve organisaties en ideeën. De finale wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2023, noteer de datum dus alvast in je agenda!

Je kunt je nu inschrijven voor de eerste editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 1 januari om 23.59 uur.

De Top 5 van 2023

De genomineerden voor de Utrechtse Circulaire Innovatie Top zijn bekend. Op woensdag 11 januari kwam de jury bijeen om uit verschillende mooie inzendingen de Utrechtse Circulaire Innovatie Top samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs en de publieksprijs. Beide winnaars worden tijdens een fysieke bijeenkomst op 10 februari 2023 bekendgemaakt.

De overige inzendingen

Onderstaande innovaties zijn, samen met de bovengenoemde top vijf, aangewezen als de Top 20 van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20, editie 2022. Tijdens de finale is TOMO gekozen als publiekswinnaar!

Dit zij de overige innovaties van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top in willekeurige volgorde die kans maken op de publieksprijs: